Mobilkonst – Fotokonst – Fotodokumentation
Mobilkonst – Fotokonst – Fotodokumentation

Jag heter Cicci Wik och jag är en tjej-tant-käring som är född i Göteborg. Men jag har till större delen växt upp i Värmland, bland annat där jag bor nu, i Forshaga. Nu är jag tillbaka på brottsplatsen igen sedan 2003. Jag är sambo med Tommy och vi har sammanlagt sex vuxna barn, (han har fyra och jag har två). I huset med oss bor även Doris som är cockerspaniel.

Jag ritar på papper med tusch och färglägger eller så ritar jag med fingret i en app i min mobil. När jag har ritat klart använder jag digitala filter, både på pappersteckningar och mobilteckningar. Printar ut dem gör jag själv i mitt företags maskiner. Eller så trycker jag dem på kläder. 🙂

Jag fotograferar alltid ofta och mycket. Både med mobilen och med min spegellösa Sony Apha 6000. Den senare har jag utrustat med diverse objektiv och ibland även med stativ.

Jag dokumenterar gärna med kameran och skriver artiklar varje vecka i Värmlandsbygden som jag även redigerar. Mina texter och bilder hamnar ofta på forshagadejenytt.se 

Det blir mycket kreativitet i mitt företag också där jag jobbar med foto, logotyper, tryck och layout. Klicka gärna in på cvea.se eller varför inte spana in t-shirts med mera i webshopen, cveashop.se ?

Hittar du någon bild du skulle vilja ha för privat bruk i digitalt format, alternativt printad på papper för att hänga på väggen?

Det ordnar jag! Bara å skicka ett litet mejl till info@cvea.se

Share